Bestel goedkoper kaarten voor Ricoh Open via MTV Stokeind29-04-2016Auteur: bestuur

Het tennistoernooi van Rosmalen (ATP/WTA) is het Ricoh Open! Vanaf 2016 is Ricoh titelsponsor van dit unieke toernooi, waarmee het internationale grastennisseizoen wordt geopend.

 

Dit jaar is onze vereniging wederom partner van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Ricoh Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi. Houd de website van ricoh-open in de gaten voor de laatste updates.

 

Via bijgaande link kan je goedkoper kaarten bestellen, je ontvangt dan € 5,- per kaart korting en onze vereniging ontvangt ook nog eens € 5,- per verkochte kaart en € 10 per verkochte VIP-kaart.

 

Kaarten bestellen doe je via deze link  ---->  www.ricoh-open.nl/clubactie en vul de volgende code in: stokeind-ri16

 

ricoh2

 

 

Tijdens de husselavond van 26 mei verloten we de 2 gratis entreekaarten ter waarde van € 90 voor de finaledag op zondag 12 juni. Loten zijn hiervoor te koop á € 2,- tijdens de husselavond op 26 mei, of geef vooraf aan hoeveel loten je wilt via onderstaand mail-adres, verrekening volgt dan later.

 

Ook als je een kaart online koopt via onze club-link kan je meedoen aan de loterij, Evenredig aan het aantal kaarten dat je koopt ontvang je gratis loten en ga je mee in de verloting op 26 mei rond 21.00 uur in het paviljoen. 

 

Geef je on-line aankoop van entreekaarten voor Ricoh Open via onze clublink door via info@mtvstokeind.nl (aanmelding voor meedoen aan de loterij voor aangekochte loten on-line tot uiterlijk 26 mei 18.00 uur)