In 3 stappen sponsor jij ongemerkt je club en spaar je met iedere aankoop een extraatje voor jezelf!08-09-2016Auteur: bestuur

MTV Stokeind is aangesloten bij www.onzeclubwinkel.nl

 

In 3 stappen sponsor jij ongemerkt je club en spaar je met iedere aankoop een extraatje voor jezelf!

1. Zoek   2. Bestel   3. Spaar

 

Onzeclubwinkel krijgt van de webshops die bij hen zijn aangesloten een percentage van het bedrag dat jij bij hen hebt besteed. Dit noemen we commissie en dit percentage verschilt per webshop.

Maar hoe meer deelnemers er zijn, hoe hoger dit percentage kan worden.

Deze commissie wordt gedeeld, met jou én met onze vereniging.

 

voorbeelden van aangesloten web-shops / on-line diensten:
Hema.nl Wehkamp.nl Bol.com Zalando.nl ToysRus.nl Woonexpress.nl en nog vele vele andere grotere en kleinere web-shops.

Hoe kan je als verenigingslid geld verdienen voor onze vereniging?

Ga naar de website www.onzeclubwinkel.nl en klik op 'inschrijven' en zoek hier onze club (MTV Stokeind) op. Rond het aanmeldformulier af en vanaf dat moment ben je aan onze vereniging gekoppeld en gaat er van iedere aankoop die door jou wordt gedaan een gedeelte naar de verenigingskas. Een ander deel gaat naar jou zelf. Kortingen verschillen per aanbieder.

 

Klik op onderstaande link voor uitleg om in te schrijven
Stap voor stap aanmelden en shoppen en sparen doe je zo

 

Het is belangrijk dat jouw aankoop helemaal via Onzeclubwinkel verloopt. (zie ook onder kopje 'Ik heb via Onzeclubwinkel iets gekocht en krijg geen GeldTerug. Hoe kan dat?')

 

Waarom moet ik me inschrijven?

Als ze niet weten wie jij bent, kunnen ze aan jou of onze vereniging ook geen GeldTerug uitbetalen. Onzeclubwinkel zal zonder toestemming nooit jouw e-mailadres of andere persoonsgegeven aan derden doorgeven. Je kunt hier meer over lezen in de privacyverklaring.bij onzeclubwinkel.

 

Wat kost het?
Deelname aan Onzeclubwinkel is gratis en zonder enige verplichting.

 

Hoeveel kan ik verdienen?

Dat is moeilijk van te voren te zeggen. Iedere webshop keert een ander percentage aan commissie uit. Dit percentage kan dus verschillen per product, per webshop en per bestelling. Daarom geeft onzeclubwinkel aan hoeveel procent GeldTerug je maximaal krijgt. Sommige webshops geven ook een vast bedrag per aankoop. Maar, je bent in ieder geval goedkoper uit én je steunt onze vereniging! En, hoe meer deelnemers er zijn, hoe hoger het commissiebedrag!

 

Ik heb via Onzeclubwinkel iets gekocht en krijg geen GeldTerug. Hoe kan dat?

Het is belangrijk dat jouw aankoop helemaal via Onzeclubwinkel verloopt. Als je bijvoorbeeld eerst rechtstreeks bij de webshop kijkt en daarna naar Onzeclubwinkel gaat om je aankoop te doen kan er een ‘cookie’ blijven hangen. Je aankoop wordt dan niet bij Onzeclubwinkel geregistreerd en wij ontvangen dan geen commissie. Zorg dat je de cookies verwijdert! Het kan ook zijn dat je bij een eerste bezoek aan bepaalde webwinkels een account moet aanmaken waarna je een bevestigingsmail met inloggegevens krijgt. Als je via die mail naar de webshop gaat wordt de aankoop óók niet geregistreerd! Behalve deze redenen gaat er ook wel eens 'gewoon iets mis' in de systemen of connecties tussen systemen. Heb je je aankoop via Onzeclubwinkel bij de webshop gedaan en geen bevestiging van onzeclubwinkel.nl  gekregen? Stuur dan altijd een contactbericht of een mailtje naar onzeclubwinkel.nl! We zullen dan proberen de aankoop alsnog via onzeclubwinkel-systeem te laten verlopen.

 

Voor overige vragen verwijzen we jullie graag naar de website van onzeclubwinkel.nl onder het menu 'veelgestelde vragen'

 

Wat zijn de haken en ogen en kleine lettertjes?
- Het kan voorkomen dat een enkele keer een e-mail verstuurd wordt  naar deelnemers van onzeclubwinkel, omdat ze hen graag op de hoogte stellen van een bepaalde actie of van bepaald nieuws. Mocht je hier toch niet van gediend zijn, dan kun je je t.z.t. afmelden via de afmeldlink in de bewuste e-mail.
- pas bij een bepaald gespaard bedrag (€5,00 voor deelnemers en €25,00 voor de vereniging) komt dit beschikbaar voor uitkering aan jezelf en/of de vereniging. Dit is het principe en business-model van onzeclubwinkel en kan weinig aan veranderd worden.

 

Graag benadrukken we nog even het volgende:
Vanuit MTV Stokeind zijn er geen verplichtingen aangegaan of investeringen verricht voor deelname aan dit initiatief.
Wij hopen dat zoveel mogelijk leden gebruik zullen maken van het extra voordeel wat zij voor henzelf en onze vereniging kunnen behalen.
Bedankt alvast als je mee wilt doen aan dit initiatief, waarbij je in 3 stappen ongemerkt je club sponsort en je met iedere aankoop een extraatje voor jezelf oplevert.
Bestuur MTV Stokeind