vooraankondiging: MTV Stokeind wederom clubpartner Ricoh Open27-02-2017Auteur: bestuur

Het tennistoernooi van Rosmalen (ATP/WTA) is het Ricoh Open! Vanaf 2016 is Ricoh titelsponsor van dit unieke toernooi, waarmee het internationale grastennisseizoen wordt geopend.

 

Dit jaar is onze vereniging wederom partner van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Ricoh Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi. Houd de website van ricoh-open in de gaten voor de laatste updates.

  

Eind maart ontvangt onze club een eigen link en/of code om met korting kaarten te kopen. We berichten dan nader hierover.

 

 

HOE WERKT HET?

1. De tennisclub krijgt een kaartverkooplink

die door leden gebruikt kan worden

2. Leden krijgen via deze link €5,- korting

bij het bestellen van entreekaarten

3. Per verkochte entreekaart ontvangt onze club €5,-

en per verkochte VIP-kaart €10,-

4. De tennisclub krijgt 2 gratis entreekaarten voor

de finaledag op zondag 18 juni ter waarde van €90,-

 

 

De 2 entreekaarten voor de finaledag worden middels een loterij (lotenprijs € 2,00) verloot op zondag 11 juni de 1e dag van de clubkampioenschappen.

Indien je entreekaarten koopt via de door MTV Stokeind beschikbare link, ontvang je kosteloos 1 lot per bestelde entreekaart en ding je automatisch mee naar de prijs.

Meer info over de verkooplink voor onze vereniging volgt.

 

 

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER HET TOERNOOI OP:

WWW.RICOH-OPEN.NL