Even voorstellen, sponsor van MTV Stokeind: Sunware29-01-2018Auteur: sponsorcommissie

Een opgeruimd gevoel dankzij de opbergsystemen van Sunware

 

‘Een passende oplossing bieden voor ieder opbergprobleem in en om het huis’, dat is waar de Tilburgse onderneming Sunware voor staat. Dit doen zij door het ontwikkelen en aanbieden van kwalitatief hoogwaardige en functionele kunststof artikelen die in een specifieke opbergbehoefte voorzien en daardoor een ‘Perfectly Organised’ gevoel geven.

 

Ongeacht of het om de keuken, zolder, garage, badkamer, slaap-, werk- of woonkamer gaat: Sunware heeft voor iedere ruimte en iedere toepassing de juiste opbergoplossing in de vorm van eigentijdse en kwalitatief hoogstaande producten.

 

De onderneming bestaat in 2018 40 jaar en is sinds de start altijd een voorloper geweest op het gebied van kunststof huishoudelijke producten. Alle disciplines, van vormgeving, productontwikkeling tot en met de productie, assemblage en uiteindelijk verkoop heeft Sunware in eigen huis. Vanuit de hoofdvestiging op de Kranenberg in Tilburg zijn dagelijks zo’n zeventig medewerkers actief met de verschillende werkzaamheden. De pakweg zevenhonderd verschillende opbergproducten van Sunware zijn niet meer puur functioneel: box, bak, opbergdoos, welke benaming je ook gebruikt, alle Sunware producten bevatten de praktische voordelen van kunststof gecombineerd met een aantrekkelijk design.

 

rsz_storage_q-line_box_range_2

 

In de huidige internationale competitieve markt ziet Leon Kuypers -al vele jaren actief lid van onze vereniging-, die het bedrijf samen met Roland Roolvink en Andre Jacobs leidt, dat hun onderneming nog steeds het verschilt maakt. “Bij elk product vragen we ons af: ‘Welk probleem lossen we hiermee op en hoe creëren we meerwaarde aan het eindproduct?

 

Sunware levert vooral in Europa, maar soms ook wereldwijd aan haar retail, business to business en online klanten. De Tilburgers leveren onder meer opvouwbare boodschappenkratten aan supermarktketens, producten die iedereen kent en zelfs dagelijks gebruikt.

Sinds 2011 heeft Sunware in Waalwijk een eigen productielocatie. De markt vraagt om kleine series en meer diversiteit. “Daar kunnen we met onze eigen productievestiging beter op inspelen en zijn we een totaalbedrijf geworden.”

 

We werken hard aan het vergroten van onze naamsbekendheid, onder meer door onze activiteiten op sociale media”. Sunware producten zijn In de betere huishoudzaken en bouwmarkten te vinden maar ook via ons online platform “sunware.com” kunnen tegenwoordig ook consumenten het complete programma van Sunware zien en bestellen.