werkzaamheden Complexcommissie27-04-2018

Auteur: info

De complexcommissie hoeft zich de komende weken niet te vervelen.

 

Aanstaande woensdag 2 mei starten om 7.30 uur de revitaliseringswerkzaamheden aan de banen 6 en 7. Afhankelijk van het weer zullen die 3 dagen in beslag nemen.

Op dinsdag 1 mei moeten we de netten en netpalen van de banen 6 en 7 verwijderen. Vanaf dat moment kan er niet meer getennist worden op de banen 6 en 7 totdat het werk klaar is en dan zal er in het begin enige gewenning zijn door het losse zand dat op de banen ligt.

 

Tegelijkertijd zijn de verbouwingswerkzaamheden gestart zoals je mogelijk al hebt kunnen zien. Alle voorbereidingen die de complexcommissie zou doen, zijn uitgevoerd. De Fa. Van Laarhoven kan verder met hun werk en daarna zal de Fa. Van Velthoven & Kruijssen met de renovatie van het dak en de aanleg van de zonnepanelen doorgaan. Ook dit zal gedurende 4 weken enige overlast geven voor de leden.

 

Verder is de complexcommissie op verzoek van de sponsorcommissie bezig met onderzoek en prijsopgaves voor een dug out bij baan 2. 

En tot slot zal de complexcommissie de komende weken nieuwe winddoeken aanbrengen op het hekwerk van baan 7 dat door de januaristorm omver werd geblazen.

 

Kortom werk genoeg.

 

Wij rekenen op jullie begrip voor eventuele overlast tijdens de werkzaamheden.

 

Complexcommissie MTV Stokeind