Twee top10-speelsters van de partij bij Topshelf Open, bestel kaarten met korting via onze web-site04-06-2015Auteur: bestuur

Vrijdag 5 juni begint het kwalificatietoernooi van het Topshelf Open en  maandag 8 juni start het hoofdtoernooi. 

Men is er helemaal klaar voor.

 

 

Koop nu met korting je toegangskaartje voor de Topshelf Open en verdien geld voor de clubkas!
Bestel je kaartje via: https://www.eventim.nl/Tickets.html?affiliate=uop&fun=erdetail&doc=erdetaila&erid=1356129 

 

Dit levert korting op voor jezelf en daarnaast ook nog een bijdrage voor de clubkas.

De korting geldt voor zowel leden als niet-leden.

 

Twee top10-speelsters van de partij bij Topshelf Open

Eugenie Bouchard krijgt een wildcard voor de Topshelf Open, het internationale grastennistoernooi dat van 8 tot en met 14 juni wordt georganiseerd op de grasbanen van Autotron Rosmalen.

De huidige nummer zes van de wereldranglijst maakt voor de tweede keer haar opwachting op het gras van Rosmalen. De jonge talentvolle Canadese is één van de meest populaire speelsters in het circuit. Toernooidirecteur Marcel Hunze: “Genie Bouchard is zeer aansprekend en ongekend populair bij de jeugd. We zijn trots dat ze voor Topshelf Open heeft gekozen”.

Eerder werd bekend dat Kiki Bertens van de partij is evenals onder andere de nummer 10 van de wereld Andrea Petkovic, Jelena Jankovic, Elina Svitolina en Kirsten Flipkens. Dominika Cibulkova is helaas nog niet voldoende hersteld en heeft zich af moeten melden.

Bij de heren nemen onder andere deel Robin Haase, Jo-Wilfried Tsonga, Lleyton Hewitt, Richard Gasquet en David Goffin.

De loting van het hoofdtoernooi vindt plaats op zaterdag 5 juni in de namiddag waarna het speelschema voor maandag 8 juni bekend kan worden gemaakt.